vineri, 21 august 2009

64. Etichete, doar etichete !

V-ati uitat vreodata la un perete ? Sigur ca da. Dar stiti ceva despre el ?

Faceti o lista cu tot ce puteti spune despre peretele de langa patul vostru. Dupa ce ati terminat, o sa descoperiti ca nu prea stiti nimic despre peretele real. Nimica - nimicuta. Alb, netez, zgrumturos, tare, pozitionat acolo.... ati umplut foaia cu etichete !

Si v-am spus sa scrieti doar despre un perete. Daca va puneam sa scrieti despre VOI, credeti ca ati fi scris si altceva decat etichete ?

3 comentarii:

  1. Peretele de langa patul meu are si mai multe etichete fiindca e pictat cu un palat, un lac cu ratuste, print, printesa, cal, nori, soare si lun, un porumbel, un copac...
    Cu oamenii... hmmmm foaaarte ciudat fiindca azi ma gandeam ce suntem noi de fapt si cum sa fac oare sa dau jos orice eticheta pe care eronat mi-o asum. Mi se pare o adevarata provocare. Si nici nu stiu ce ar trebui sa cred ca sunt. Poate daca m-as iubi mai mult m-as si cunoaste mai bine.
    Poate instinctul de supravietuire e mai puternic insa decat dragostea de sine, desi paradoxal inseamna tocmai asta. Si atunci ne plac ochelarii de cal si hainele de parada cu care defilam printre semenii picati in admiratie. Iar cand le pierdem, suntem in stare sa ne sinucidem fiindca ni se pare ca acoo se sfarseste lumea, cand tocmai acolo incepe...

    Hai mai Darael, baga un zmbet ceva, ca mie-mi vine sa plang...

    RăspundețiȘtergere
  2. daca scriam despre mine - etichete, cu detalii sumare si cifrate.
    daca scriam despre tine - povesti detaliate, probabil destul de false.
    caci imagiantia e mult mai mare decat onesitatea...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dilimache - ai voie sa plangi doar la final, de fericire, de eliberare. Pana atunci, nu e voie - sarezi bunatate de inghetata !

    @ Ajnanina - dai dovada de diplomatie, daaaaaa....

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.