luni, 21 martie 2011

368. Libia astazi

Toata lumea vorbeste zilele acestea despre Libia. Libia in sus, Libia in jos. Avioane, democratie, petrol, motive, scuze, explicatii, bla bla bla.....

Daca aruncati la cos toate mizeriile de la tembeliziuni, toate minciunile analistilor, toate manipularile gretoase, vedeti ca situatia libiana se reduce la incalcarea urmatoarelor recomandari:

- sa nu minti
- sa nu furi
- sa nu ucizi
- sa nu tanjesti la ce nu e al tau.

Eu stazi va vorbesc despre oameni si supravietuirea lor. Astazi privim prezentul libian si putem spune cum o sa fie viitorul celor implicati: libieni, americani, francezi. Vreti sa stiti viitorul tuturor celor implicati ? Este evident: in viitor, TOTI o sa plateasca incalcarea regulilor de supravietuire pe care le-am enumerat mai sus. Este asa de clar.

Sa nu uit: de platit o sa plateasca si toti cei care aplauda de pe margini cu entuziasm in timp ce striga: "crucificati-l". Ups, Moammar Gaddafi nu e crestin, e musulman ? Sunt convins ca viata o sa tina cont de acest detaliu cand o sa le dea pe cocoasa tuturor.

Pace tuturor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.