sâmbătă, 10 decembrie 2011

Copacul care respinge iubirea

Statea acolo, nebagat in seama de nimeni. Doar 3 sau 4 ciori stau cocotate in el toata ziua (noaptea sunt mai multe dar sa nu spunem tot ce se petrece in orasul nostru :D).

'Ce copac frumos.'
'Cam singur.'
'Poate de aceea e frumos, pentru ca a avut loc sa creasca cum a dorit.'
'Poate.'
'Oare el stie ca il iubim ?'
'Stie sigur dar, ciudat, nu e recunoscator, ba chiar respinge darul nostru. E chiar ciudat cat de orgolios poate sa fie un copac singur. S-a inrait sau poate era deja rau inainte de a fi copac. Oricum, acum respinge darul nostru cu toate ca in acelasi timp considera ceva firesc ca lumea sa il iubeasca. Firescul lui e sa fie iubit si astfel sa poata sa respinga darul celorlalti. Asa se simte el bine, respingand darul altora'
'Nu poate sa fie adevarat, cum sa respinga iubirea cuiva ?'
'Uite ca se poate si la copaci'

De ce sa ne mai minunam ca si copacii ajung sa respinga iubirea cand atatia si atatia oameni fac acest lucru in fiecare clipa considerand ca acesta e firescul si normalul ?

Dialogul este real, copacul este de asemenea real. 
El sta si azi singur in parcul din spatele Catedralei din Timisoara.....




__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.