duminică, 15 decembrie 2013

Despre Sarbatoarea Craciunului, altfel

Vine, iarasi vine Craciunul.
Cu toate cliseele acestei perioade: emisunile imbecile de la teNbelizor, fuga dupa carnati, dupa cadouri, dupa excursia perfecta nu-stiu-unde........... completati voi zona cu puncte.

Eu nu o sa va vorbesc despre toate acestea.
Sunt suficiente locuri unde sa cititi aceleasi chestii idioate an dupa an.

Eu vreau sa va reamintesc de Craciun.
Acum ne aducem aminte, sau ar trebui sa ne aducem aminte de nasterea lui Iisus si de nasterea anului ce vine, de nasterea Viitorului cum ziceau stramosii.

Nu e frumos cum toti asteptam cadouri si sa primim diverse de ziua altcuiva ?
Chiar si penibilul mos craciun (evident, scris fara majuscule) trebuie musai sa ne aduca ceva cadouri, obligatoriu ceva material, cat mai scump si cat mai cool daca se poate. Vai si ce ne suparam daca "mosu" si cei din jur uita de noi.... vai, vai, vai ce tragedie.

Alllloooooo, nu e nasterea voastra sarbatorita ! E nasterea altcuiva, nu a voastra. Ce ziceti, nu vi se pare firesc sa raspundeti la o intrebare banala:


VOI ce cadou ati pregatit pentru cei sarbatoriti in aceasta Zi de Sarbatoare ?





__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.