marți, 17 martie 2015

Presedintii romaniei (r mic)

Nu vorbim aici de Ceausescu, individ care stim ce a facut.

Hai sa vorbim de acesti 4 indivizi "simpatici" postrevolutionari.

Iliescu, un propagandist comunist care a reusit sa puna pe butuci cu fns-ul toata industria acestei tari. Ce nu s-a furat atunci s-a distrus si s-a vandut la fiare vechi. Bonus, a reusit sa sustina zambind batraneste mafia retrocedarilor...... un adevarat presedinte, nu ?

Constantinescu. Wow, ce presedinte.
Unul care singur a declarat ca a fost infrant de sistem.
Un alt presedinte adevarat. Cel care a condus tara cu cei 10.000 de hoti. Scuze, specialisti.

Basescu.
Ca acest securist politic nu e la bulau si a fost si inca mai este liber dupa cat a furat, a insultat si a distrus aceasta tara e doar o dovada ca Divinitatii i se rupe de noi toti si ii apara pe diavoli.
(am spus intotdeauna ca acest individ e tot ce poate fi mai rau pentru acest popor, alaturi de procuroarea comunista macovei, propagandistul boc si ceilalti care le-au fost alaturi).

Un alt presedinte adevarat.

Amu, aista cu 7 case, ca noi aistilalti idiotii care am muncit in tara asta si nu avem case suntem urmariti de ghinion. Alta perla a neamului. Un alt geniu al Carpatilor.

Din pacate acesta e adevarul, acestia sunt indivizii care au condus si conduc rromania, ei si gastile lor. Intrebarea mea simpla e urmatoarea: DE CE II PLATIM PE ACESTI INDIVIZI DIN TAXE SI IMPOZITE ? CE AU FACUT PENTRU TARA ACEASTA IN AFARA DE A FURA DIN EA ?

Eeeee ?
Deranjez cu aceasta intrebare ?
Zambiti, SI VOI ii platiti.
Pe toti patru.

Ca sa zambiti mai tare, priviti la ei cand apar la tivi cum va rad in fata. Cum sa nu rada de noi cand traiesc cum niciodata nu ar fi visat ca o sa ajunga conform valorii lor reale.



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

2 comentarii:

  1. @ Liana Chiriliuc - pe vremuri as fi scris si eu asa, dar de mult romania nu mai este o Tara asa cum de mult romanii nu mai sunt un Popor.

    Cand majoritatea e interesata doar si numai de propria bunastare, cand nu mai exista idealuri comune si totul este doar o conjunctura in timp si spatiu, sa vorbesti de Tara si Popor e o jignire la adresa acestor notiuni.

    Parerea mea evident.
    (asa cum am aratat, suntem pe cale de disparitie ca popor; semne ale decaderii sunt la tot pasul dar nimeni nu e interesat sa le vada; ca nu ne-au cucerit inca nemtii, chinezii, rusii sau oricine ar dori aceasta e doar o intamplare, pentru ca nimeni nu ne vrea, nu pentru ca noi am face ceva contra).

    RăspundețiȘtergere

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.