luni, 30 octombrie 2017

Adevarata cauza a falimentului romanesc

In minunatul an 2017,
o gasca de idioti cu spuma,
producatori de oua,
au marit pretul la oua cu 40%.

PATRUZECI LA SUTA oameni buni.

In spate nu exista motive economice, tva e mai mic, taxele mai mici, costurile mai mici, dar vai, oamenii au mai multi bani pentru ca au pensii si salarii un pic mai mari. Daca e asa, de ce sa nu FURAM din buzunarele lor ? Pai daca putem, de ce nu ?

Acesti idioti o sa descopere peste 6 luni sau 1 an ca pot vinde cu mult mai putin decat ieri. Si atunci, idioti fiind, o sa urle ca noi cumparam mai IEFTIN oua din Polonia, Ungaria si de aiurea. Evident, guvernul o sa fie de vina ca nu ii ajuta.

Inlocuiti voi "oua" cu orice alt produs. 
Este la fel.
Realitatea dura si seaca este ca e un mod de trai, un mod de a face afaceri in mizeria aceasta de tara. Asa au facut ieri, asa fac astazi, asa o sa moara furand de la ceilalti.

Suntem un popor de idioti si nu ma feresc sa declar acest adevar.
Cei 5-10% din cei care mai sunt cat de cat ok nu pot compensa marea masa de prostovani ce urmaresc numai furtul si imbogatirea rapida.

Inchei sec: sper sa falimenteze aceasta "crema" a economiei romaneasti si toti acesti idioti sa planga.



__________________________________________
Prezenta la apel, reclama mea nemascata:
Sfaturile lui Darael
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cititorule, când scrii mesajul tău aici, nu uita de Legea Ecoului: "TOT ceea ce Strigi cu Trupul, Mintea sau Sufletul o sa-ţi vină înapoi."

Evită în postarea ta Supărarea, Mânia, Încrâncenarea sau Ura. Viaţa e grea şi fără ele. De ce sa ţi-o faci singur şi mai grea ?

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.